Crema de unt Joffre

Timp de pregatire: 10 de minute Timp de preprare: 20 de minute Ingrediente: - 200 grame unt 80% la tempreatura camerei - 150 grame zahar pudra - 5 galbenusuri - 50 grame cacao - 50 grame zahar tos - 5 linguri de lapte Sfaturi: Atentie, lasata descoperita timp indelungat la temperaturi ridicate(peste 30 c) crema poate deveni lichida. Cel mai bine se serveste imediat dupa ce este scoasa din frigider. Instructiuni: Untul se bate impreuna cu zaharul pudra pana cand se transforma intr-o crema moale, pufoasa si aerata. Intr-un bol se amesteca zaharul cu pudra de cacao si se freaca cu putin lapte pentru a forma o crema. Apoi se incorporeaza restul de lapte si se fierbe. Dupa ce se topeste complet zaharul se lasa deoparte la racit. Galbenusurile se incorporeaza unul cate unul in crema de unt. Crema de cacao obtinuta se toarna putin cate putin preste crema de oua cu unt. Odata omogenizat amestecul, il puteti folosi pentru ornat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *