Aripioare lipicioase la cuptor

timp de pregatire: 12 ore timp de gatit: 30 minute ingrediente pentru 4 persoane Ingrediente: - 1 kg aripioare de pui - o bucata de ghimbir proaspat - 5-6 catei mari de usturoi - 2 linguri de sos Worcester - 2 linguri de otet de orez - 3 linguri de sos de soia - 1 lingura de sos barbecue - 1 lingura de sos de peste Instructiuni: Aripioarele se portioneaza si se curata. Gimbirul si usturoiul se rad pe razatoarea mica si apoi se amesteca impreuna cu sosurile si se toarna peste aripioare. Proportiile sosurilor pot varia in functie de preferintele fiecaruia. Se lasa peste noapte la macerat. A doua zi se aranjeaza pe gratarul cuptorului si se baga la cuptorul incins la 200 de grade, timp de 25-30 de minute. Nu uitati sa pozitionati o tava sub gratar pentru a prinde sucurile ce se vor scuge din carne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *