chiftelute cu dovlecei si cartofi

timp de pregatire: 20 minute timp de coacere: 40 minute Ingrediente: - 50 g cartof (1/2 cartofi) - 490 g dovlecei (3 bucati medii) - 200 g branza de capra - 60 g faina (2 linguri cu varf) - 1 legatura marar - 1 ou - nucsoara - sare Instructiuni: Dovleceii se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare si se adauga sarea pentru a elimina apa din dovlecei timp de 5-10 minute. Apoi se lasa la scurs sau ii presati intre maini pentru a scoate apa. Separat cartoful se da pe razatoarea mica. Intr-un vas punem dovleceii si cartoful peste care adaugam branza sfaramitata, oul, mararul, nuscosara rasa si faina. Se amesteca totul dupa care se fac forme de chifelute si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor la 165 C si sunt gata cand sunt rumenite pe ambele parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *