quiche cu de toate

timp de pregatire: 30 minute timp de coacere 40 minute Ingrediente: Aluatul - 150 g unt - 375 g faina - 1 praf sare - 2 oua (120 gr) Umplutura: - 6 oua - 100 g masline fara samburi - 200 g telemea - 2 rosii feliate - 1 carnat de porc - sos de rosii - piper, oregano Sos de rosii: - 2 catei usturoi - 1 conserva rosii intregi sau bucati - piper - busuioc Instructiuni: Mai intai se prepara aluatul, amestecand toate ingredientele pana cand devine un aluat omogen. Cand totul este incorporat se da la fridiger pentru 30 minute. Pentru sosul de rosii, intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se caleste usturoiul maruntit. Se adauga o conserva de rosii, se lasa la foc mic dupa care se condimenteaza cu piper si busuioc. Se lasa pe foc pana cand devine o pasta legata. Se strecoara totul prin sita pentru a avea o pasta de rosii fina. Aluatul se intinde cu sucitorul pana cand are grosimea de 5 mm si apoi se transfera intr-o forma de tarta unsa cu unt si faina. Se adauga sosul de rosii racit si se pun straturi de branza, carnati, masline dupa care se toarna deasupra oualele batute. Se condimenteaza cu oregano, sare si piper. Se aseaza pe deasupra feliile de rosii si se da la cuptor pentru 45 minute la 175 C. Tarta este gata cand marginile se rumenesc si oualele nu mai sunt moi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *